Workshops

Training op Maat – Time management

Het juist combineren van studeren, werken en vrijetijdsbesteding vraag naast enkel tijd, ook om prioriteit. Helaas kunnen studiedruk, schuldgevoelens naar sociale contacten of bijvoorbeeld onrealistisch plannen een juiste balans doen verstoren.Training op maat

Dennis Rood en Derk Sparendam willen jullie graag helpen om de baas te worden over je eigen agenda; om afgewogen keuzes te maken, daarmee prioriteiten op de juiste plek te zetten, en de motivatie en de balans te herstellen. Dennis Rood is Sport- & Prestatiepsychologiestudent aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft hij meerdere commissies gedraaid en is dit het eerste jaar tijdens zijn studieperiode dat hij minder dan 3 bijbanen heeft. Derk Sparendam heeft sociologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Naast zijn studie is hij voorzitter geweest van een studentenvereniging, verzorgde hij sportlessen en heeft hij diverse commerciële functies gehad.

Zij geven deze training vanuit het trainingsbureau Trainingen op Maat (ToM) van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb).

 

Memory group- Personal Branding

Personal Branding: Wát? Precies!

Jouw passies en interesses, gecombineerd met jouw sterktes en kansen bepalen en maken jouw brand. Wat gaan we behandelen? De (elevator) pitch en waarom je een promo-stukje over jezelf moet kennen. Hoe bepalen de social kanalen jouw brand en hoe kan je hier op een positief uitpakmemory groupkende manier op inspelen? Ben jij jezelf wel écht bewust van je sterktes, je zwaktes, je kansen en je bedreigingen? Naar welk doel streef jij op dit moment?

Kom naar de workshop Personal Branding en leer om op een andere manier naar jezelf te kijken en leer om met diverse kanalen je branche nieuwsgierig te maken naar jóú!

De kleine consultant

DCK